Monday presenteert: Dewebshopapotheek.nl!

Nieuw in ons rijtje realisaties is De Webshop Apotheek. Deze e-commerce site voor apothekersartikelen werd ontwikkeld voor een Nederlandse ondernemer met 3 fysieke apotheken in de regio Haarlem.

Professionalisering en vindbaarheid

De stap naar het internet was eerder al gemaakt, maar door de groeiende online potentie is er gekozen voor een totaalaanpak. Monday zorgde voor een re-styling, verdere professionalisering en optimalisatie op vlak van vindbaarheid (SEO) en conversie.

Ook verzorgt Monday de vervolgstappen op vlak van online marketing zoals Google AdWords, remarketing, social media, etc.

                   

De Webshop Apotheek - uw online apotheek!

Dewebshopapotheek.nl biedt een zeer uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten van Vichy, La Roche-Posay, Eucerin en AHAVA. Daarnaast leveren zij vitamines, EHBO-kits, incontinentiematerialen en diverse producten voor zwangerschap, griep en verkoudheid. Vanaf half april voegen zij een aantal complete pakketten toe voor onder andere vakanties en griepklachten.

Door de fysieke apotheken kan Dewebshopapotheek.nl een aantal mooie troeven uitspelen. Zo is een snelle levering mogelijk door de stabiele voorraad, bieden gediplomeerde apothekers advies op maat, kunnen producten in de apotheek worden afgehaald en is het assortiment breed en compleet. Daarnaast voert De Webshop Apotheek een aantrekkelijk prijsbeleid ten opzichte van de online concurrentie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw e-commerce site? Contacteer ons vrijblijvend!