Conversie optimalisatie

Benieuwd of u méér resultaat kan behalen uit uw huidige website of webshop? Met conversieoptimalisatie zetten we bezoekers sneller om tot verkoop of lead.

Meer verkopen

Conversieoptimalisatie voor resultaat

Wél traffic maar géén conversies naar leads of online verkopen? MONDAY onderzoekt de oorzaken en draagt de juiste oplossingen aan.

Zet uw huidige bezoekers om in nieuwe klanten en verhoog de ROI van uw website of webshop.

Kijken, kijken,
wél kopen.

Conversie optimalisatie

MONDAY onderzoekt de gebruiksvriendelijkheid en werking van uw website of webshop. Wat gaat er goed, wat kan er anders? Hoe is het gedrag van bezoekers en wat zijn hun verwachtingen? Met concrete oplossingen verhogen we uw ROI.

Stap 1 - Analyses

We duiken in de statistieken van uw website of webshop, onderzoeken voorkeuren en gedrag van uw bezoekers en laten de data voor zich spreken.

Stap 2 - Optimalisatieplan

Wat moeten we doen om de ROI te verhogen? Zitten de verbeterpunten in content, design, UX?Stapsgewijs voeren we verbeteringen door.

Stap 3 - A/B testen

Ligt de oplossing in de kleine details of zijn er ingrijpende wijzigingen nodig? Met A/B-testen maken we de potentiële verbetering zichtbaar.

Stap 4 - Monitoring

Optimalisatie doorgevoerd? Dan gaan we actief aan de slag met de resultaten. Waar nodig sturen we bij om de optimale ROI te behalen.

Contact

Meetbaar resultaat

Ook snel groeien en meer verkopen?

Gratis SEO-check?