De perfecte kandidaat

MONDAY heeft veel ervaring op vlak van e-recruitment. Niet voor niets kiezen de HR-afdelingen van diverse multinationals voor een samenwerking op vlak van online rekruteren. Wij weten feilloos hoe we talent kunnen bereiken en boeien. Hulp nodig bij het vinden van die perfecte kandidaat? We got it.

Ons
netwerk

Uw perfecte kandidaat

MONDAY pakt e-recruitment groots aan. Via kanalen als Google, Indeed, Social Media, jobboards en platforms voor studenten & young graduates komen wij in contact met de juiste kandidaten voor uw jobs!

The right one
is out there.

Wie u ook zoekt, wij vinden

E-recruitment zit in ons DNA. Of u nu een vaste instroom of last minute kandidaten zoekt, MONDAY helpt u graag. 

Afhankelijk van uw wensen kan MONDAY een continue instroom verzorgen, op zoek gaan naar een kandidaat voor een specifieke vacature of juist snel schakelen bij tijdelijke nood aan kandidaten. Zelfs als het gaat om grote aantallen waarbij u >100 kandidaten op korte termijn nodig heeft. Welk profiel u ook zoekt – arbeiders, bedienden, studenten, starters – wij weten waar deze doelgroepen zich bevinden en hoe we ze moeten benaderen.

Lastige doelgroep? Geen probleem. Wij rekruteren ook voor knelpuntberoepen, bijvoorbeeld in Logistiek & Transport, ICT, Techniek en Zorg.

Voer uw eigen selectieprocedure

Wij zorgen voor de instroom, u behoudt de volledige regie over sollicitatieprocedure en rekrutering. Vooraf kunnen wij een inschatting geven van kosten per sollicitatie en het benodigde budget op voorhand vaststellen. Zo behoudt u volledige controle van start tot eind.

Partners van MONDAY

Wij rekruteren voor

Contact

Vacature vullen?

E-recruitment is een van onze specialiteiten. Profiteer vandaag nog van ons netwerk en uitgebreide ervaring.

Gratis SEO-check?