SEO EXPERT NODIG?

U heeft een mooie website, een goed product. Maar waar blijven de bezoekers? Search Engine Optimization (SEO) zorgt dat mensen u beter kunnen vinden online. Zonder te adverteren!

Seo

Zoekwoorden en Structuur

Alle marketing begint met gezien worden. Jammer als uw bedrijf, waar u hard voor werkt, dan toch pas op de tiende pagina van Google verschijnt. Onze SEO-technieken zorgen ervoor dat uw bedrijf beter scoort in de organische, onbetaalde zoekresultaten. Wel zo fijn.

We help people
find you.

SEO-proof website?

Een SEO-proof website begint met een goede basis. Welke zoektermen gebruiken uw potentiële klanten? Waar is al veel concurrentie en hoe kunt u zich onderscheiden en dus effectiever uw doelgroep bereiken?

Dan gaan we aan de slag met het SEO-proof maken van uw website of shop. Slimme titels en omschrijvingen, de juiste opbouw en goed leesbare code voor Google.

Een SEO strategie op maat

MONDAY maakt een SEO-plan dat bij u past. We verbeteren uw website op zo’n manier dat u meetbare resultaten ziet, nu én in de toekomst. Meer bezoekers, een betere naamsbekendheid en meer leads of bestellingen. Zoekmachine optimalisatie helpt u om het maximale uit uw website of webshop te halen.

Nieuwsgierig of uw website al SEO-proof is? Doe hier de gratis check!

1.
Analyse

Wat zijn de doelstellingen? Hoe is de huidige score? Hoe is de (online) markt? Wie is de doelgroep? Uitgebreide 0-meting om straks te zien wat de resultaten van onze aanpak zijn.

2.
Keywords

Hoe zoeken potentiële klanten? Op welke termen moet de klant vindbaar zijn? Uitgebreide keyword-analyse en rapportage van het onderzoek. Deze rapportage vormt de rode draad van de gehele SEO-strategie

3.
Optimalisatie & Implementatie

We optimaliseren de website/webshop aan de hand van de relevante keywords. Denk aan sitestructuur, statische content, productomschrijvingen, etc. We verzorgen optimalisatie van A-Z, inclusief optimalisatie en/of creatie van content, meta tags, etc.

4.
Monitoring

SEO-project live? Dan kunnen we resultaten gaan vergelijken met onze 0-meting en waar nodig bijsturen. Denk aan het meten van conversies, rankings, traffic en bezoekersgedrag. Verdere stappen zijn: A/B-testing, aanvullende SEO en conversieoptimalisatie.

Contact

Klaar voor de start?

Klaar om te scoren met SEO? Mooi, wij ook.

Gratis SEO-check?