Social Media Advertising

Wilt u ook resultaten halen via social media? Of het nou gaat om meer likes/volgers voor uw kanalen of meer leads en verkopen, MONDAY heeft de ervaring om advertentiecampagnes zo efficiënt mogelijk voor u in te richten. Wij weten waar uw doelgroep zich bevindt en zorgen ervoor dat u gezien wordt!

Groei met Social

Drive engagement & conversie

Advertenties via social media helpen u om snel veel mensen te bereiken. En effectief. Kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn geven u de kans om tot in de kleinste details uw doelgroep te selecteren. Slim, want zo besteed u uw advertentiebudget aan de juiste mensen.

Expand your reach
and revenues.

Social Media Advertising

1.
Doelstellingen

Wat zijn de doelstellingen? Volgers, leads, branding, etc. We kijken hierbij naar mogelijk bereik, kosten per lead, etc. Budgetten worden vooraf bepaald, geen verrassingen achteraf.

2.
Bepalen doelgroep

Wie willen we bereiken en waar bevindt deze doelgroep zich? Adverteren via social media maakt het mogelijk om zeer specifiek te adverteren op demografie, locatie, interesses en gedrag.

3.
Keuze kanalen & Advertentietype

Welke kanalen (of mix hiervan) zetten we in? In overleg met de klant worden de kanalen en advertentietypes bepaald. De targeting wordt ingesteld op de eerder bepaalde doelgroep.

4.
Opmaak campagne & Advertenties

Kanalen en doelgroep bekend? Dan maken we de (beeld)advertenties op en stellen we de campagnes in. We sturen bij gedurende de looptijd en zorgen voor een rapportage en verder advies na afloop.

Contact

Bereik jouw publiek op social media

Ook snel groeien en meer verkopen?

Gratis SEO-check?